دوره بیل کلینتون
عراق(1993) به دنبال طرح ترور علیه جورج بوش پدر توسط عراق، آمریکا به مقرهای اطلاعاتی عراق حمله موشکی کرد.
سومالی(1993) آمریکا تحت قطعنامه سازمان ملل نیروهای نظامی خود که در سومالی مستقر بودند را افزایش داد.
هائیتی(1994) این ماموریت نیز تحت قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل و در راستای ماموریت حفاظت از صلح صورت گرفت.
بوسنی(1994-96) نیروهای نظامی آمریکا و ناتو به مدت 18 ماه علیه صربهای بوسنی حمله هوایی و موشکی کردند و بر فراز این کشور منطقه پرواز ممنوع اعمال کردند.
عراق(1996) به دنبال حمله به جتهای جنگی آمریکا توسط ارتش عراق، دولت آمریکا جنوب عراق را هدف حملات موشکی خود قرار داد و در این منطقه منطقه پرواز ممنوع اعمال کرد.
سودان و افغانستان(1998) به دنبال بمبگذاری در سفارت آمریکا در کنیا و تانزانیا که منجر به کشته شدن 220 نفر از جمله 12 آمریکایی شد، ارتش آمریکا به اردوگاههای شبه نظامیان در افغانستان و سودان حمله موشکی کرد.
عراق(1998) به دنبال همراهی نکردن صدام حسین با بازرسان سلاحهای شیمیایی سازمان ملل، آمریکا برای تنبیه صدام اهدافی را در بغداد هدف حملات موشکی و هوایی قرار داد.
کوزوو(1999) ارتش آمریکا و ناتو به مدت بیش از 3 ماه پایگاههای نظامی، نیروگاههای برق، پلها و دیگر تاسیسات زیربنایی یوگسلاوی سابق را هدف حملات موشکی و هوایی قرار دادند.
دوره جورج بوش پسر
افغانستان(2001) به دنبال وقوع حملات 11 سپتامبر 2001، ارتش آمریکا و ناتو با بیش از 100 هزار سرباز از 48 کشور به رهبری آمریکا به افغانستان حمله کردند، جنگی که همچنان ادامه دارد.
عراق(2003)حمله به عراق با هدف سرنگونی حکومت صدام حسین. این جنگ به رهبری آمریکا و ائتلافی متشکل از 48 کشور صورت گرفت. آمریکا بیش از 160 هزار نیروی نظامی در خاک عراق پیاده کرد.
دوره باراک اوباما
لیبی(2011) این جنگ که با ائتلاف بین المللی و با هدف توقف جنگ داخلی در لیبی صورت گرفت شامل حملات موشکی و اعمال منطقه پرواز ممنوع بود.
اسامه بن لادن(2011) ارتش آمریکا با طراحی یک عملیات نظامی موفق شد اسامه بن لادن رهبر القاعده را پس از سالها در پاکستان تسلیم کند.
به جنگهای باراک اوباما باید حملات مکرر هواپیماهای بدون سرنشین این کشور به مناطقی در پاکستان و یمن و افغانستان طی سالهای اخیر نیز اشاره کرد که منجر به کشته شدن صدها غیرنظامی، کودک و زن شده است.
دشمن عقل
امام علی علیه السلام :
اَلْهَوى عَدُوُّ الْعَقْلِ؛
هواى نفس، دشمن خرد است.
شرح غرر: ج1، ص68